12 Mart 2016 Cumartesi

İntihar Timi Filmi Konusu ve Oyuncuları

David Ayer'in yönettiği ABD yapımı bu filmi kaçırmak tam bir delilik! Film o kadar güzel ki fragmanını izlemek bile yetiyor. Suicide Squad filmi Warner Bros yapımcılığı ile geliyor. DC Comics'in çizgi romanından esinlenerek hazırlanmış film The Joker rolüyle Jared Leto ve Harley Quinn rolüyle Margot Robbie'i görüyoruz.

Filmin Özeti

DC Comics`in kötüsü çok ama çok olan çizgi romanı Suicide Squad`dan aynı isimle uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor. Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper güçlü beter Adamları bir araya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. fakat, bu intihar Timi, gerçekte başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları itibariyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır? Robert Kanigher ve Ross Andru`nun yarattığı karakterleri uyarlayan isimse Justin Marks. DC Entertainment ve Warner Bros.`un ortak yapımcılığında hayata geçen projenin kadrosunda ise Margot Robbie, Will Smith, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jared Leto gibi yıldız pek çok isim yer almaktadır.


İntihar Timi Filmi Oyuncu Kadrosu


Jared Leto
Jared Leto
Rolü : The Joker
Margot Robbie
Margot Robbie
Rolü : Harley Quinn
Will Smith
Will Smith
Rolü : Floyd Lawton / Deadshot
Joel Kinnaman
Joel Kinnaman
Rolü : Rick Flag
Jai Courtney
Jai Courtney
Rolü : Captain Boomerang
Cara Delevingne
Cara Delevingne
Rolü : Enchantress



9 Mart 2016 Çarşamba

Gece Yarısı - Midnight Special 2016 Konusu

Filmin orjinal adı: Midnight Special

Filmin IMDB puanı: Şuan yok

Filmin Türü: Dram macera ve bilim kurgu

Filmin Yönetmeni: Jeff Nichols

Filmin Senaristi: Jeff Nichols

Filmin Oyuncuları:, Kirsten Dunst, Joel Edgerton, Adam Driver


Filmin Konusu:

Asıl soru bilim kurgu seviyor musunuz? Eğer seviyorsanız bu filmi kesin ama kesinlikle izlemelisiniz. Olgun insanlar için hazırlanmış ve kurgulanmış olan bu güzel bilim kurgu filmi süper güçleri olan Alton'un güzel serüvenlerini anlatıyor. 2010 dan beri böyle güzel bilim kurgu filmi yapılmamıştı. Neden mi diyoruz . Çünkü geçtiğimiz 5 senenin en güzel ve en yetenekli yönetmenlerinden olan Jeff Nichols yönetmenliği yapıyor. Bu arada söylemeden edemeyeceğiz, Jeff Nichols senaryoyu da kendi yazıyor. İşte ben burada bu adama hayran olurum. Daha 37 yaşını yeni geçen bu muhteşem yönetmen 2007 senesinde ilk filmi shotgun stroies ile hem yönetmenliğini hemde senaryosunu kanıtlamıştır. 2011 yılında ki take shelter ve 2012 senesinde ki mud filmlerini de çok güzel bir sineme eleştirmenlerinden 10 üzerinden 10 almıştır. Filmin kovalamaca içinde geçmesi ile beraber tamamen bilim kurgunun yanında aynı zamanda iyi bir polisiye ve dramdır da.

Filmin ana konusuna gelirsek, film baba ve oğul var ve peşinde bir çok insan var filmin tamamında baba ve oğul bir şeylerden kaçıyor. Henüz 8 yaşında bir genç olan Alton'un doğa üstü süper güçleri vardır. Günlerden bir gün Alton ve babası dağda gezerken Alton'da değişik bir durum söz konusu olur. Süper güçleri bir anda beliren Alton ve babası süper güçleri olduğunu anlarlar. Baba hakikaktten çok endişelenir ve çocuğunu doktora götürmeye karar verir. Ama oğlu özel güçlerini gösterir. Ünlü bir doktor olan Joseye güvenen babası oğlu Alton'a baktırır. Ama Jose bu özel güçleri tüm hükümetle paylaşmak ister. Ve bunu duyan baba oğlunu alır ve herkesten kaçmaya karar verir. Filmimiz tamamen Alton ve babasının kaçışından bahsediyor.

Filmi seveceğinizden eminiz. Çünkü filmin kadrosu süper. Özellikle güçlü oyuncu kadrosu Alton'un babası rolü ve başrolü Michael Shannon oynuyor ve Jaeden Lieberher yer alıyor.